TOKO INDONESIA DEN HELDER

TOKO INDONESIA DEN HELDER Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Indonesia Den Helder. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 8:54 Niet helemaal gekregen wat ik besteld had maar het eten was op tijd, warm en smaakvol
9 jun 2022 om 20:06 Heel erg slecht helaas, eerste en laatste keer besteld hier. Taai vlees (net geen kauwgom). Alles was verlept en smaakloos. De loempia was niet krokant en zeer vies. Alles zat in rare losse bakjes. Hier wil je niet bestellen!
27 nov 2021 om 19:10 Was heerlijk!
22 nov 2021 om 19:37 Alles oud en opgewarmd (de helft koud) en smakeloos, ik zou hier niet nog een keer bestellen. Via de site zag ik ook dat ze normaal op maandag dicht zijn dus volgens mij waren dit de restjes, misschien dat het andere dagen beter is.
12 nov 2021 om 18:47 Het eten was te doen maar niet zo lekker als de bezorger .
29 okt 2021 om 20:24 Er is niks mis met de smaak. Maar al het eten was koud. Heel vervelend.
23 okt 2021 om 23:49 Was weer heerlijk
21 okt 2021 om 22:09 Hij was lekker hoor
20 okt 2021 om 21:12 Eten was koud kon alles opnieuw op warmen kroepoek was vies
20 okt 2021 om 20:20 Erg lekker en binnen afgesproken tijd
19 okt 2021 om 22:45 We waren iets later thuis dan verwacht, dus gebeld om de bezorg afspraak te verlaten, was geen probleem. 2 gerechten besteld, hele tas vol eten gekregen. En het was heerlijk!
29 sep 2021 om 21:16 Heerlijk gegeten, alles apart verpakt en keurig op tijd bezorgd.